Padažui:

Spirulinos milteliai: ½ a. š.

Alyvuogių aliejus: 2 v. š.

Medus: 2 a. š.

Obuolių actas arba citrinų sultys: 3 v. š.

Druska: ¼ a. š.

Salotoms:

Lapinis kale kopūstas: 250 g.

Vidutinė cukinija

½ granato sėklų

½ sunokusio avokado

Kynva (bolivinės balandos) kruopos: 100 g.

Grybų sultinys: 250 ml

Pistacijos: 2 v. š.

Gaminimas:

Kynvos kruopas išvirkite grybų sultinyje.

Atskirame indelyje sumaišykite visus padažo ingredientus.

Į padažą sudėkite supjaustytus kale kopūstus ir gerai sugrumdykite. Sudekite šiaudeliais supjaustytą cukiniją ir išvirtas Kynvos kruopas.

Viską išmaišykite ir sudėkite į serviravimo indą, apiberkite granatų sėklomis ir pistacijomis, ant viršaus uždėkite gabalėliais supjaustytą avokadą.

P.S. Vietoj grybų sultinio galite naudoti bet kurį mėgstamą, o Kynva kruopas pekeisti kitomis, pavyzdžiui, kuskuso kruopomis.

Kramtykite lėtai ir sąmoningai! Skanaus!