Padažui:
Spirulinos milteliai: ½ a. š.
Alyvuogių aliejus: 2 v. š.
Medus: 2 a. š.
Obuolių actas arba citrinų sultys: 3 v. š.
Druska: ¼ a. š.
Salotoms:
Lapinis kale kopūstas: 250 g.
Vidutinė cukinija
½ granato sėklų
½ sunokusio avokado
Kynva (bolivinės balandos) kruopos: 100 g.
Grybų sultinys: 250 ml
Pistacijos: 2 v. š.
Gaminimas:
Kynvos kruopas išvirkite grybų sultinyje.
Atskirame indelyje sumaišykite visus padažo ingredientus.
Į padažą sudėkite supjaustytus kale kopūstus ir gerai sugrumdykite. Sudekite šiaudeliais supjaustytą cukiniją ir išvirtas Kynvos kruopas.
Viską išmaišykite ir sudėkite į serviravimo indą, apiberkite granatų sėklomis ir pistacijomis, ant viršaus uždėkite gabalėliais supjaustytą avokadą.
P.S. Vietoj grybų sultinio galite naudoti bet kurį mėgstamą, o Kynva kruopas pekeisti kitomis, pavyzdžiui, kuskuso kruopomis.
Kramtykite lėtai ir sąmoningai! Skanaus!