Kanapių sėklos: 2 v. š.

Datulės (be kauliukų): 175 g.

Vanduo: 60 ml

Kokosų aliejus: 3 v. š.

Nesaldintos kokosų drožlės: 100 g.

Spirulina milteliai: 1,5 v. š.

Kakavos milteliai: 65 g

Druskos:   žiupsnis (pasirinkinai)

Gaminimo eiga labai paprasta, o valgant norisi pirštus apsilaižyti. Batonėliai gaunasi tokie skanūs, kad net sunku patikėti, jog jie – itin sveiki.

Visus ingredientus reikia sudėti į blenderį ir malti tol, kol masė bus vientisa. Tada masę dėkite į kepimo popieriumi išklotą formą/indelį ir išlyginkite paviršių. Galiausiai –  įdėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms arba į šaldiklį bent 10-čiai minučių. Išėmus iš indelio, supjaustykite norimomis formomis ir skanaukite!