Kanapių sėklos: 2 v. š.
Datulės (be kauliukų): 175 g.
Vanduo: 60 ml
Kokosų aliejus: 3 v. š.
Nesaldintos kokosų drožlės: 100 g.
Spirulina milteliai: 1,5 v. š.
Kakavos milteliai: 65 g
Druskos: žiupsnis (pasirinkinai)
Gaminimo eiga labai paprasta, o valgant norisi pirštus apsilaižyti. Batonėliai gaunasi tokie skanūs, kad net sunku patikėti, jog jie – itin sveiki.
Visus ingredientus reikia sudėti į blenderį ir malti tol, kol masė bus vientisa. Tada masę dėkite į kepimo popieriumi išklotą formą/indelį ir išlyginkite paviršių. Galiausiai – įdėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms arba į šaldiklį bent 10-čiai minučių. Išėmus iš indelio, supjaustykite norimomis formomis ir skanaukite!